Ha kérdése van HÍVJON: +36 30 682 9804

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara üres!

Gyakori kérdések

 Mielőtt feltenné kérdését olvassa el a leggyakrabban felmerülő témákat!

 

1. Infraszauna használatával kapcsolatos kérdések

 • Hány fokon kell infraszaunázni?

  Nincsen semmi kőbe vésve! A legtöbben 45-60 ˚C között használják. Szaunázzon olyan hőmérséklet, annyi ideig, amíg jólesik!
 • Milyen hosszan kell infraszaunázni?

  Nincsen semmi kőbe vésve! Sokan a 30 percet részesítik előnyben. De az sem baj, ha ideje úgy engedi, hogy egyszer pl. 18 percet tölt el benne, máskor pedig 40 percet. Szaunázzon addig, amíg jólesik!
 • Heti hány alakalommal kell infraszaunázni?

  Nincsen semmi kőbe vésve! A legtöbben heti 3 alkalmat mondanak, de van olyan vásárlónk is, aki naponta szaunázik reggel és este. Szaunázzon annyiszor, ahányszor jólesik, igénye van rá. Ha pl. megfázásos időszakban kúraszerűen szeretné erősíteni immunrendszerét, nyugodtan emelje a szokásos mennyiséget.
 • Gyerek használhat-e infraszaunát?

  Igen. Rá is ugyanaz igaz, mint a felnőttekre, azaz olyan hosszan és olyan hőfokon használja, amíg jólesik neki. Ne erőltessük! Ma csak 4 percet volt bent, holnap már bent lesz 5-öt.
 • Szükséges-e a folyadékot pótolni?

  Igen! Igyon szanuázás előtt, közben és után.
 • Lehet-e ittasan infraszaunázni?

  Persze, mindent lehet, viszont nem ajánlott. Ittas állapotban érzékszervei eltompulnak, és nem fogja szervezete jelzéseit helyesen értelmezni.

 

2. Infraszauna vásárlással kapcsolatos kérdések

 

 • Hány személyes infraszaunát vegyek?

  Attól függ, hogy jellemzően hányan használnák egyszerre. Egy 2 személyesben pl. elfér két ember, de ha nagyobb távolságot szeretnének egymás között, szeretnek izegni-mozogni, érdemes lehet 3 személyesben gondolkodni.
 • Hemlock vagy cédrus infraszaunát vegyek?

  Válassza azt, amelyik jobban tetszik, és amelyiket a pénztárcája megengedi, valamint amelyik a majdani környezetébe jobban illeszkedik. A hemlock olcsóbb. Világosabb árnyalatú, szép megjelenésű, a célnak tökéletesen megfelel. A cédrus drágább. Sötétebb árnyalatú, sokak számára szebb, jellegzetes illatú.
 • Carbon vagy full spektrum sugárzós infraszanuát vegyek?

  Mindkét sugárzó tökéletesen elvégzi a dolgát, azaz felmelegít minket és a kabin levegőjét, jól megizzaszt… Más technológia révén érik el ugyanazt. A carbon sugárzó jellemzően “C” típusú infravörös sugarakat bocsájt ki, melyek kb. 0,1 mm mélyen hatolnak a bőrünkbe. A teljes spektrumú sugárzó pedig “A”, “B” és “C” típusú sugarakat bocsájt ki. Egy “A” típusú sugár kb. 4mm mélyen hatol a bőrünkbe. A carbon sugárzó nagyobb felületen adja le a teljesítményt, azaz kevésbé “tolakszik”, míg a teljes spektrumú sugárzó kisebb felületen adja le a teljesítményt, mélyebbre is hatolnak a sugarak a bőrünkbe, így melegebb a hőérzetünk benne.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie