Ha kérdése van HÍVJON: +36 30 682 9804

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara üres!

Fizetési és szállítási feltételek

 

1. Ön három fizetési mód közül választhat. A fizetés történhet: előutalással, készpénzzel illetve utánvéttel. Az átvétel módja pedig vagy személyesen, vagy pedig kiszállítással történhet.

1.1  Előre utalás. Önnek lehetősége van a banki átutalásos fizetésre. Ebben az esetben kérjük a megrendelés szerinti végösszeget a Szolgáltató 14100031-18317760-70000002 számú bankszámlájára átutalni, miután a szolgáltató megküldte az utaláshoz szükséges előleg számlát. Előre utalás esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.

1.2 Készpénzes fizetés. Ön a Szolgáltató telephelyén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a fizetést követően kerülhet sor.

1.3  Utánvétes fizetés. Ön a megrendelt termék átvételének helyszínén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a számlán szereplő összeg jóváírását követően kerülhet sor.

2. Ön két lehetőség közül választhat a termék átvételét illetően. Kérhet személyes átvételt vagy kiszállítást.

2.1 Személyes átvétel. Ön a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Szolgáltató telephelyén, melynek címe: 2030 Érd, Bagoly utca 83. Az átvétel időpontjáról a szolgáltatóval szükséges egyeztetni.

2.2 Kiszállítás. Kérésére a Szolgáltató díjmentesen vagy díj ellenében vállalja a megrendelt termék kiszállítását az Ön által megadott magyarországi szállítási címre. A megrendelést megelőzően minden esetben egyeztetés szükséges a szolgáltatóval a szállítás díjáról. A kiszállítás pontos dátumáról a Szolgáltató e-mailben vagy telefonon értesíti Önt.

3. Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

4. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát, az elállási jogról szóló tájékoztatót, és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie