Ha kérdése van HÍVJON: +36 30 717 1549

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara üres!
Carbon plus Royal infraszauna 3 személyes

Carbon plus Royal infraszauna 3 személyes

Értékelés: 5/5
399.900 Ft
359.000 Ft
Infraszauna jellemzői:
Anyaga: Kanadai Hemlock fenyő
Sugárzó típusa: Carbon sugárzó
Külső méret: 145 * 104 * 190 cm
Belső méret: 137,9 * 96,6 * 176 cm
Teljesítmény: 1960 W
Sugárzók száma: 6 db
Súly: 169 kg

Leírás

 • Összeszerelés pár perc alatt

  Az infraszauna összeállítása nem igényel sem szerszámot, sem szakértelmet! A szauna kész elemekből áll, mely néhány mozdulattal összeállítható. Az elektromos vezetékek csatlakoztatása az infraszauna tetőelemén történik. Az összeszerelési útmutató áttekintése után Ön nem csak könnyedén összeszerelheti, hanem át is helyezheti infraszaunáját.
 • 230V, 50Hz

  Az infraszauna elektromos fogyasztása kisebb mint egy szokványos hajszárítóé, ezért nem igényel egy családi házban vagy lakásban semmiféle elektromos átalakítást. 15 perc előfűtés és 30 perc szaunázás nem fog Önnek mindössze csak 40-50 Ft-ba kerülni.
 • Érintőpaneles digitális vezérlés

  Az infrakabin belső terében található digitális érintőpanel segítségével nem csak a szaunázáshoz kívánt hőmérsékletet, hanem a szaunázás időtartamát is beállíthatja.
 • Hőálló edzett üvegek

  Az infrakabin ajtaja 6 mm-es, ablaka pedig 5 mm-es hőálló, edzett üvegből készül.
 • Oxigén ionizátor és Ózon generátor

  A tartozék oxigén ionizátor negatív ionokat bocsájt ki, frissítve ezzel az infrakabin levegőjét. Az ózon funkció bekapcsolását követően pedig segít a berendezés a szauna levegőjének fertőtlenítésében.
 • Rádió (AM, FM), MP3, USB, SD kártya, AUX csatlakozó

  Az infraszauna belső terének tetején egy sztereo rádió került beépítésre, mely egy könnyed mozdulattal lehajtható az egyszerű kezelhetőség érdekében. A rádió SD-kártya fogadására alkalmas, valamint USB csatlakozó is található rajta, azért, hogy kedvenc MP3-as albumjai segítségével tovább fokozza a szaunázás élményét.
 • Fényterápia

  A tetőbe épített többszínű megvilágításnak köszönhetően, Ön saját maga választhatja ki a pillanatnyi hangulatának megfelelő színű megvilágítást. Ennek eszközéül egy parányi távirányító szolgál.
 • Szabályozható szellőzés

  A tetőbe épített szabályozható szellőzésnek köszönhetően biztosított a friss levegő a szaunában.
 • Kanadai Hemlock faanyag

  Az Amerika északi részén honos fenyő nagyon kedvelt a szaunaépítésben alacsony gyanta tartalmának köszönhetően. Rendkívül csomószegény, világos színű és rossz hővezető. A szauna belső részében kezeletlenül használják, kívül pedig egy vékony bevonattól még tartósabbá válik.
 • Carbon infra panel

  A Carbon fűtő panelek a bennük lévő fűtőelem segítségével felmelegszenek, így IR-B és IR-C típusú sugarakat bocsátanak ki magukból. Ezek a sugarak a bőrbe hatolva "belülről" melegítik a testet, illetve a kabin 60°C-os hőmérsékletével együtt még intenzívebb hatást érnek el.
 • Letölthető PDF dokumentumok

  Infraszauna összeszerelési és használati útmutató

Vélemények

Előző vélemények

Tóth Ferenc 2014. november 05. szerda
Telefonon kerestem őket, és minden kérdésemre választ kaptam, így bátran vágtam bele a szaunavásárlásba. Valóban nem terheli túl a hálózatot, így tényleg fillérekbe kerül a használata. Aki szeretne otthon szaunázni, kérdezzen tőlük bátran, segítőkészek, biztosan találnak megoldás
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Comments

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód Frissítés